3 Haziran 2013 Pazartesi

LAMRA ve İPEĞİN hikayesi :)


İpeğin tarihi M.Ö. 2600'lü yıllara kadar dayanmaktadır. İlk olarak Çin’de keşfedilmiş ve çok değerli bir kumaş olduğu için sadece imparatorların ve ailelerinin kıyafetlerinde kullanılmıştır. Çok saygın bir uğraş olarak yüzyıllarca gizlilik içinde üretilen ipek kumaşın Anadolu topraklarına ulaşması 1500 sene öncesine dayanır. Osmanlı zamanında sanat haline gelen ipek günümüzde de en değerli kumaşlar arasındadır.






LAMRA hanımların bu  kaliteye ulaşmasını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Şimdi Lamra’nın sizin beğeninize sunulma hikayesinden bahsedelim. 

Lamra İpek ürünleri, üretiminden sunumuna kadar özenli ve titiz bir çalışma sonucunda ortaya çıkıyor. Sezonun en çok kullanılan renkleri özenle seçilmiş en kaliteli ipliklerle dokunuyor. Renkler belirlenirken tonlar ve ışıltı ön planda tutuluyor. İplik ve dokumada ise asıl fark yaratan “kalite” ön plana çıkmış oluyor. Son olarak da gerekli kalite kontrol ve  testlerinden de geçtikten sonra artık Lamra İpek beğeninize sunulmak üzere hazır.






Lamra İpeğe Türkiye genelinde ürünlerimize yer veren mağaza ve butiklerden  ya da www.lamraipek.com  adresinden ulaşabilirsiniz.

Lamraipek.com  sizin rahatlıkla ve güvenle alışveriş yapmanız için tasarlanmıştır. Türkiye ve dünya genelinden bize sipariş verebilir, irtibata geçebilirsiniz. Türkiye’den verilen siparişlerin kargosu 1 gün için de elinize ulaşmaktadır. Şık kutusuyla kalitesine yakışır bir şekilde size gönderilen şallarımız kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak. 







Şimdi sizleri Lamra İpek kalitesiyle buluşmaya davet ediyor ve keyifli alışverişler diliyoruz. :)

          LAMRA


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder