7 Haziran 2013 Cuma

LAMRA İPEK HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ :)



Bu hafta yayınlanan ropörtajımızdan sizler için ufak bir parça... 
Hepsi ve daha fazlası için yesiltopuklar.com :)
YesilTopuklar.com: Tasarımlara sizin eliniz değiyor mu?
Feyza Şafak & Ferhan Budak: Ürünlerin ilk hali zaten iplik ve biz daha ilk halinde hangi oranda hangi ipliğin kullanılacağını ve ne renk kullanılacağını belirliyoruz. Renkler konusunda özellikle ilgileniyoruz. Ürünlerimiz yurtdışında imal ediliyor ve en kaliteli iplikler kullanılıyor. Şallarımızın üretimi sırasında çok farklı kalite testlerinden geçiyor. Düz ve Renkli ürün grupları haricinde, özel tasarım olarak baskılı ve 312HayyatAtölyesi ile çalıştığımız kişiye özel ve Abiye ürünlerimiz var. Çok yakında 312HayyatAtölyesi tasarımlı ürünlerimiz satışa sunulacak. Özellikle abiye severler için süprizlerimiz var.
Feyza Şafak: Sezon olarak bir güncelleme yapıyoruz ancak renk konusunda bir sınırımız yok. Her an yeni renkler ekleyebiliyoruz. Örneğin “Rengarenk” adlı ürün grubumuzu daha yeni ekledik.
Ferhan Budak: Yaz sezonunda Modern ürün grubuna iki desen ekledik. Ancak yeni satışa çıkacak olan özel tasarım ürünlerimiz ise yeni çıkacak. Yani sezon ortasında da bazen değişiklikler yapabiliyoruz, yenilikler ekleyebiliyoruz. 

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder